A VVV honlap számára fontos cél a Látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme. Ezért elkötelezi magát arra, hogy a látogatók személyes adatait a vonatkozó jogszabályoknak teljes körűen eleget téve kezelje, s így segítse a látogatók biztonságos internet-használatát.

A jogi nyilatkozat alábbi leírásában a Honlap a VVV (www.vvve.hu) weboldalát, a Látogató a Honlapot látogató olvasót, az Üzemeltető pedig a Honlap üzemeltetőjét (InterWORD Kft-t) jelenti. Az Üzemeltető kapcsolatfelvételi adatai:

InterWORD Kft.
8200 Veszprém, Rómer Flóris u. 2.
www.interword.hu

A Látogató a Honlapot ingyenesen és személyes adatok megadása nélkül látogathatja. A Honlap használatának ténye azt jelenti, hogy a Látogató tudomásul vette az Üzemeltető jogi nyilatkozatában közzé tett feltételrendszert. Az Üzemeltető által kiadott weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. Az Üzemeltető arra törekszik, hogy a Honlapot folyamatosan, lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az Üzemeltető felelősséget nem vállal. Az Üzemeltető mindennemű változás jogát fenntartja, ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is.

A Látogatók által megadott személyes adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább. Az Üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak az egyedi adatokkal való összekapcsolásra.
A Honlap szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amelyek az internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. E weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adatkezelési gyakorlatáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az Üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az Üzemeltető azokért az adatokért, hirdetésekért, közleményekért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával a Látogatók közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

A VVV honlap oldalai, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag a VVV honlap Üzemeltetője, illetőleg a megjelenő szövegek és életrajzok, művek és azok leírásainak tulajdonosa jogosult.